Alla inlägg den 13 maj 2008

Av Ingrid - 13 maj 2008 21:29

Bloggen har legat i ide ett tag nu..har haft mycket att göra + att den del tråkiga saker har gjort att det inte känts speciellt kul att skriva.

Men nu tar vi nya tag!


Helgen spenderades hos Stora-Syster Yster och större delen av den övriga familjen för att fira Felix som blev 12 år. Far och jag hämtade tårtor samt åkte unisont ut till landsstället  Efter presentöppnande utbröt grillning, badande och andra förlustelser. Mycket skoj!

Strålande sol och trevligt sällskap samt god mat, vad kan mer begäras?

Felix och jag smider planer på att åka utomlands tillsammans och ta en sista-minutentripp i slutet av sommaren. Ola avskyr sol & bad medans jag inte skulle ha något emot att ligga under ett parasoll och läsa deckare en vecka medans Felix badar och äter glass.

Eftersom F och jag är likasinnade så är det a match made in heaven!

And a win-win situation: Syster med man får vara lite lediga från F, Ola får vara ledig från mig ( det ska gudarna veta att han behöver och förtjänar...) och F o jag får härja fritt i en vecka utan tillsyn. Perfekt!


Om en vecka kommer Viggo, tra-la-la....

Har sytt en vansinnigt söt förvaringsbonad med massor av fickor för koppel och en bajspåsehållare (bild kommer). Uno har invigt den med sina prylar.

Viggo har dessutom redan fått en uppsjö av söta halsband,en röd säng samt matchande matskål (jag är inte riktigt klok).


Egentligen borde jag inte alls sitta här utan ligga nerbäddad som jag gjort tidigare idag. Har nämligen huvudvärk, ont i halsen och värk i kroppen. Sådär kul! Har legat i soffan hela dagen och kollat på zombiefilmer (känner med besläktad med de levande döda....)


Viggo, Viggo tra-la-la-laaa...... 





Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards