Alla inlägg under juni 2008

Av Ingrid - 4 juni 2008 14:24

Igår kväll fick Viggo utöva sina social skills till fullo. Vi var nämligen på Terrierklubbens Matchshow på Kista Brukshundklubb!

Viggo gjorde storslagen entré och blev genast fotad, fick hälsa på vuxna terriers av allehanda raser och naturligtvis gullad med av tusen människor.

Viggo blev matad med köttbullar och skällde tufft på stora hundar.

Hela kvällen kom det fram folk som sa typ "Är det du som har den söta skottevalpen? Ryktet har gått...." och sen försvann de ner på Viggonivå..never to be seen again....

 V fick to.m vara med på skottelagets lagbild och stå bredvid vinnaren! Jisses..

Bilder finns att se här (två på Viggo och en på hela laget).


Vi hade otroligt roligt och alla människor var så trevliga och vänliga.

Viggo var inte ett dugg trött när vi kom hem utan skulle naturligtvis skrävla för husse och Uno om allt häftigt han varit med om.

Sen kraschade han utmattad på sovrumsgolvet med benen rakt ut. Han såg ut som någon som ligger utslagen på vägen mellan campingen och Stora scenen på Hultsfredsfestivalen.



Av Ingrid - 1 juni 2008 12:59

Igår var Viggo på krogen!


Det hela började med att familjen beslöt sig för att ta en längre promenad. Said and done! Vattenflaskor fylldes, hundväskan plockades fram och vi begav oss ut. Viggo fick omväxlande gå och sitta i sin bärväska med öppning så att han kan kika ut på världen. Nere på stan blev vi oavbrutet kommenterade om Viggos oerhörda söthet. V älskade all uppmärksamhet och morsade glatt på alla!

Lade märket till att flera butiker har börjat ställa ut vattenskålar ute på gatan till förbipasserande hundar. Det gillar vi skarpt!


Vi gick vidare ner till Kärleksudden där Viggo fick bada. Uno, som är mer tveksam till allt som har med vatten att göra, satt kvar på stranden medan V plaskade runt. Blöta och sandiga gick vi tillbaka mot stan. Plötslig hunger och en viss trötthet överföll oss och det beslöts unisont att vi gjort oss förtjänta av middag ute.

Mot Dejvan som hade smällt upp sin uteservering!

Viggo placerade i sin väska på bänken intill matte, Uno la sig och sov under bordet (inte helt olikt andra killar som går på krogen med andra ord). Personalen kom med en jättebunke vatten till pojkarna, hygglo!

Medan Ola och jag goffade i oss god mat somnade hundarna i skuggan....

Vilket totalmys!


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards