Alla inlägg den 26 augusti 2009

Av Ingrid - 26 augusti 2009 10:03

Är hemma och är sjuk (igen!), förkylning med värk i kroppen denna gång. Ola är också klen.

Har man som vi ett yrke där man utsätt för massor av människors bacillusker hela tiden så blir det såhär. Vi vägrar göra som de flesta i dessa hysteriska svininfluensetider och tömma Apoteket på handsprit. Visst använder vi det på jobbet enligt reglementet, men många människor har börjat sprita händerna i vardagen - te.x när de tagit i handtag, kundvagnar etc.

Vansinne!

Det leder bara till att händerna blir uttorkade, man tappar den naturliga resistensen mot bakterier och framförallt utvecklar man ett tvångsyndromliknande beteende. Jättebra att överföra på sina barn...

Måste man alltid överdriva så otroligt mycket i allt?

Media har skrämt upp folk att de tappat allt sunt förnuft!

Kroppen kan, med viss hjälp av normal hygien, sköta saker bra på egen hand. Har man glömt bort det?


Nu till något betydligt trevligare. Spenderade helgen nere hos Olas föräldrar där det bjöds på kräftskiva! Fantastiskt mysigt (som alltid).

Man går aldrig hungrig från ett bord hos familjen H.... Hemlagad blåbärspaj, kräftor, ostbricka, peach melbaglass...ett blygsamt urval av allt läckert som vi bjöds på. Hundarna skämdes bort med allehanda godsaker och promenerades på kors och tvärs.

Och det obligatoriska kubbspelet! De yngre mot...de en smula äldre. Vi fick totalstryk med 3-0! Hundarna var entusiastiska åskådare.

TP-spel och diabildsvisning på kvällen (vi skrattade så vi grät åt bilder från Olas barndom - den är ytterst väldokumenterad!).

Ytterligare en underbar helg hos svärföräldrarna - tack!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards