Alla inlägg den 4 september 2010

Av Ingrid - 4 september 2010 17:11

Har ägnat dagen åt att susa runt på staden och uträtta diverse ärenden. Fann att 90% av alla andra Norrtäljebor hade tänkt sig göra samma sak och detta fick till följd att allt jag tänkt göra tog minst dubbelt så lång tid. Dock sken solen och de flesta människor verkade vara på osedvanligt gott humör (jag inkluderad), så det kändes inte speciellt besvärligt att trängas i butiker och tvärtnita med cykeln när ett lämmeltåg av rullatorer med vidhängande gamlingar korsade Stora Torget i snigelfart.

Susade hemåt och fann min man i full färd med att fota hundarna, ett initiativ jag ivrigt uppmuntrar då vi har alldeles för få bilder på dom.


En viss resfeber har infunnit sig hos mig... Vad sjutton ska jag packa? Måste kolla upp kommande veckas väder. Här hemma har jag ju vant mig vid att ha koftor och sjalar, men jag misstänker att jag kommer få omvärdera det och packa sommarkläder.

Ett annat orosmoment av mer digert slag är orkanen Earl som drar fram längs USA's östkust. När jag tittade senast befann den sig i höjd med North Carolina, och jag ber till de högre makterna att ovädret bestämmer sig för att kasta sig ut i Atlanten istället för att fortsätta norrut...Än så länge verkar inga New York-flyg vara påverkade.

Kommer vi till Arlanda och flyget är inställt kommer jag falla ner på knä och ge upp ett skrik av besvikelse, maktlöshet och vrede samt kasta mig mot gaten och svinga mig ombord på något annat plan...

(Mamma, få inte spader nu!)

 


  


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards