Alla inlägg den 18 juli 2010

Av Ingrid - 18 juli 2010 12:01

Förra helgen for vi ner till Nynäshamn!

Efter en ganska svettig men smidig resa med kommunala färdmedel kom vi fram vid lunchtid. Rörande nog visste Viggo exakt vilken uppfart han skulle gå in på och travade självsäkert in på den Hedqvista tomten 15 meter före oss andra.

Vi intog en stärkande lunch (grillat) som sen avrundades med svärfars födelsedagsskumpa (med jordgubbar), en present från sina omtänksamma söner.

Vad gjorde vi sen?


  

Spelade kubb (Ola med bror krossade allt motstånd), spelade boule (den enda bollsport jag har någolunda talang för), åt glassbåtar, kastade pil (jag förnedrades fullständigt genom att knappt träffa tavlan...), åt smålandskräftor och mängder av mumsiga ostar, jag vann en jordskredsseger i Rappakalja, blev ihällda diverse dryckjom som höll stämingen på en hög och jämn nivå, slöade i hammocken och stupade i säng vid midnatt.


Morgonen därpå hade det dukats upp en enorm frukost (Scandic Malmen bleknar i jämförelse) som vi intog med stor entusiasm.

Det beslöts att vi skulle ta en sväng med bilen samt bada vid klipporna ute vid Ringvägen. Sagt och gjort!

Djärvt hoppade Ola och jag i och simmade en lång stund (Ola gav dock upp först och påstod att jag måste ha fel på centrala nervsystemet eftersom jag badade vidare i), medans svärföräldrarna drog sig bortåt motionsspåret med hundarna. Sen bjöds vi på glass, for runt på sightseeing, glodde in genom fönstret hos Röda Korset där Ola hittade en LP med Françoise Hardy som (svärfar såg till att köpa när butiken var öppen i onsdags, tack så mycket!).


Efter en härlig lunch for vi hemåt i värmen och var överens om att vi haft en alldeles strålande helg!


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards