Alla inlägg den 20 maj 2007

Av Ingrid - 20 maj 2007 21:34

Underbar dag!

Vaknade tidigt, plockade en kasse full med smaskrosor att ge till de gallskrikande gnagarna och åt sen frukost på den numera nästan illamåendeframkallande idylliska balkongen.

O rensade i sina skrivbordslådor ("Haha, kolla...mitt passfoto från -97!") och Yours Truly låg på balkongen för att vänja sina kritvita ben vid solen och läste "The Illustrated Encyclopedia of Serial Killers".



Gick sen ut på en långpromenad till hamnen och åt varsin jätteglass (Uno fick en egen vaniljkula i en bägare - norra Europas mest bortskämda västgötaspets....).


O sitter nu och pendantiskt syr fast tygmärken på sin jacka, U drömmer om fagra damer och springer i sömnen.


Själv har jag lagt upp en tidsplan för den kommande veckan, vilket är helt nödvändigt eftersom den är minst 1000 saker som måste göras i viss ordning. Om en vecka är vi påväg till Det Stora Landet i Väst...

I Vegas har det varit igenomsnitt 37 grader på dagarna den senaste veckan.

Övertalade O att han inte behövde ta med sig sina DocMartenkängor med stålhätta som han på fullaste allvar hade tänkt använda där!



Måndag: Tvinga O att klippa mitt hår. Handla ett ton saker på Apoteket (solskyddskräm, magtabletter, plåster, skavsårsplåster m.m....Jag kommer vara bättre utrustad än MacGyver).



Tisdag: Tvätta allt som ska tas med. Börja fylla på förråden av djurfoder, hö och spån. Dubbelkolla så att de har satt in vikarier för mig när jag är borta.



 Onsdag: Färga håret + göra inpackning. Skriva ut alla bokningsbekräftelser, listor på adresser, listor på allt som ska tas med. Ringa till vårt försäkringsbolag och kolla att vi har alla papper vi behöver ha med för sjukförsäkringen.



Torsdag: Åka in till Stockholm med O för ett sista desperat försök att hitta ett par sandaler som man inte ser ut som en idiot i + spana efter en billig klänning att ha på varma dagar.



Fredag: Börja packa lite smått. Tvätta det sista. Få ett hysteriskt sammanbrott och vara sekunder från att avboka hela skiten.



Lördag: Hellday!! Åka upp och lämna Uno hos Mor & Far. (6 timmar på kommunala färdmedel...). Sista dagen på jobbet innan semestern.

Vaxa benen.



Söndag: Hellday 2!! Packa allt det sista. Dubbel...nej, trippelkolla biljetter, pass, tider, väckarklockor. Instruera O's päron om marsvinskötsel m.m

Förhoppningsvis sova ordentligt.


Måndag: Upp 04.10

09:50.....off we go! Bye bye Sweden!!




Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards