Direktlänk till inlägg 27 oktober 2007
Har just vinkat av Ola som ska in till staden och slå runt med en likasinnad vän. Hurra, jag har en lördagkväll på egen hand!
Ska ut på en långpromenad med Uno, äta något riktigt gott till middag som jag är ensam om att tycka om (typ lapskojs) och kolla på en miljon avsnitt av Midsomer Murders.
Apropå lapskojs, är det någon förutom jag som äter sånt fortfarande?
Jag kommer vara mina föräldrar evigt tacksam för att vi blev uppfödda på sån mat samt lärde oss laga det också.
Hade lapskojs med mig till jobbet nån kväll för några veckor sen och folk häpnade, visste inte vad det var..
Jag minns att pappa brukade laga en korvrätt som var vansinnigt god. Det var två sorters korv...en stark och en som var grå, tror jag. De mosades och stektes till en gröt (det var godare än det låter!) och serverades med kokt potatis och rödbetor.
Vad kallades det? Är det något farsan uppfann eller är det något etablerat?
Ska försöka återskapa den rätten..
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 |
7 |
|||
8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 |
|||
15 | 16 | 17 | 18 |
19 |
20 | 21 |
|||
22 | 23 | 24 |
25 | 26 |
27 | 28 |
|||
29 | 30 | 31 | |||||||
|